COLLABS

Mε οδηγό την εμπειρία μας, παρέχουμε τεχνογνωσία & υψηλής ποιότητας εξατομικευμένες - ολοκληρωμένες υπηρεσίες παραγωγής/εμφιάλωσης στο εργαστήριό μας σε όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν τα δικά τους προϊόντα.

 

 

H VnV Liquids είναι μια Ελληνική εταιρία αρωμάτων με έδρα τον Πειραιά και σκοπό την παραγωγή συμπυκνωμένων αρωμάτων, από τις καλύτερες πρώτες ύλες των κορυφαίων εταιριών αρωμάτων παγκοσμίως.

Στο εργαστήριο μας εμφιαλώνονται μερικά από τα πρώτα SnV προϊόντα της εταιρίας που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά, όπως το θρυλικό Blueberry Donut, καθώς και τα πλέον πρόσφατα Mr. Cranky, Pink Velvet, Trinity & Benedict (Tobacco Series).

Τον Ιούλιο 2021 η εταιρία λανσάρισε την σειρά Snow Cone (Frost Series) που περιλαμβάνει το Ice Lance και το Frostbolt.

To πιο πρόσφατο (Οκτώβριος 2021) δημιούργημα της VnV είναι το Maestro (Legacy Seriesl). Στρώσεις φυστικοβούτυρου πάνω σε γευστικά κομμάτια μπανάνας, "ντυμένα" με μια ανεπαίσθητη πινελιά καπουτσίνο.

 

 

 

 

   

 

Η VaporMania από το 2009 είναι κοντά στους έμπειρους αλλά και τους νέους χρήστες! Στελεχωμένη από άτομα που κόψανε το τσιγάρο χάρις στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, στόχο έχει να μετατρέψει κι άλλους καπνιστές σε ατμιστές, ενώ για όσους ήδη είναι μέλη της κοινότητας προσφέρει προϊόντα για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση!

Σε συνεργασία με την VaporMania, το εργαστήριο μας παράγει και εμφιαλώνει την επιτυχημένη SnV (20/60ml) σειρά Asylum (8 προϊόντα), ενώ "αναγέννησε" 8 απ' τα θρυλικά υγρά Dan Lucas σε SnV (12/60ml). Επίσης, στο εργαστήριο αποκλειστικά για την VaporMania μας παράγονται τα nicotine boosters Boost Me (100% VG, 100% PG & 50% VG/ 50% PG) σε συγκέντρωση νικοτίνης 20mg/ml (2.0% νικοτίνη).

Τέλος, ως επίσημα πιστοποιημένοι από την TPA (The Perfumer's Apprectice) συνεργάτες, μεταμφιαλώνουμε σε συκευασίες 10ml γεύσεις, τις οποίες η Vapormania διοχετεύει στην αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων της στην Αττική.

 

Asylum

 

 

 Dan Lucas 

  

 

 

  

Η εταιρεία «Ατμόσφαιρα» είναι συνώνυμο της πρωτοπορίας και της ποιότητας στον τομέα του εμπορίου του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Ανταποκρινόμενη στη μεγάλη ζήτηση προϊόντων που μπορούν να υποκαταστήσουν εκείνα του καπνού, φέρνει στο προσκήνιο της ελληνικής αγοράς ελεγμένα και πιστοποιημένα προϊόντα που διασφαλίζουν τη μέγιστη απόλαυση για τον καταναλωτή, αλλά με όλες εκείνες τις ασφαλιστικές δικλείδες για την υγεία του.

Με δεδομένη την αδιάλειπτη συνεργασία μας με την Ατμόσφαιρα τα τελευταία 4 χρόνια, στο εργαστήριο μας έχουμε παράξει από κοινού διάφορα προϊόντα.

Ως επίσημα πιστοποιημένοι από την TPA (The Perfumer's Apprectice) συνεργάτες, το 2017 εισήγαμε και μετεμφιαλώσαμε σε συκευασίες 150+ γεύσεις, τις οποίες η Ατμόσφαιρα διοχέτευσε για πάνω από 2 χρόνια στην αγορά μέσω του μεγάλου δικτύου καταστημάτων της ανά την Ελλάδα.

Λίγο αργότερα - το 2018 - λανσάραμε την σειρά Yellow Submarine σε SnV (12ml/60).

Τελευταίο μας κοινό εγχείρημα είναι η αποκλειστική παραγωγή για την Ατμόσφαιρα των Αtmoboost nicotine boosters (100% VG, 50% VG/ 50% PG) σε συγκέντρωση νικοτίνης 20mg/ml (2.0% νικοτίνη).

 

 

Η SmartSmoke ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2012. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Ν. Μηχανιώνα, ενώ λίγο αργότερα - τον Μάιο του 2013 - εγκαινιάστηκε το δεύτερο κατάστημα στην περιοχή της Θέρμης. Τον Νοέμβριο του 2014 ένα ακόμα κατάστημα ήρθε να επιβραβεύσει τη σκληρή δουλειά και την προσήλωση στην άριστη εξυπηρέτηση πελατών, αυτή τη φορά στην Καλαμάρια Θεσσαλονίκης. Ακολούθησαν δύο καταστήματα franchise, ένα στη Λάρισα και ένα στην Λεωφόρο Κ. Καραμανλή στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Σήμερα, η SmartSmoke μπορεί υπερήφανα να λέει ότι έχει βοηθήσει χιλιάδες καπνιστές να επιλέξουν το άτμισμα ως μια ασφαλέστερη εναλλακτική μορφή πρόσληψης νικοτίνης.

Στο πλαίσιο της άριστης πενταετούς συνεργασίας με την SmarSmoke, τον Αύγουστο του 2020 λανσαρίστηκαν από το εργαστήριό μας τα SmartBoost nicotine boosters (100% VG, 50% VG/ 50% PG) σε συγκέντρωση νικοτίνης 20mg/ml (2.0% νικοτίνη).