ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Πολιτική μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και συνεπώς η ταχύτερη δυνατή αποστολή της παραγγελίας σας. Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται αποκλειστικά μέσω των ΕΛΤΑ Courier, Δευτέρα-Παρασκευή και ώρα 14:00-15:00 πλην Σαββάτου & Κυριακής, επίσημων αργιών καθώς και περιόδων διακοπών για τις οποίες οι πελάτες θα ενημερώνονται έγκαιρα με σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας. Οι παραγγελίες εκτελούνται μόνον εφόσον δεν εκκρεμεί πληρωμή (εξαιρείται η αντικαταβολή).  

 

Η εκτέλεση και αποστολή της παραγγελίας ορίζεται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής:

  • Εφόσον είναι PayPal, εκτελείται από την στιγμή που θα λάβουμε την προέγκριση του ποσού από την τράπεζά σας
  • Εφόσον είναι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας, από την στιγμή που θα μας στείλετε ηλεκτρονικά (sales@lamdavape.com) το αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης. Διαφορετικά, όταν η συναλλαγή γίνει εμφανής στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Έλεγχος του τραπεζικού λογαριασμού μας γίνεται στο τέλος κάθε εργάσιμης ημέρας.

 

Ο χρόνος παράδοσης αφορά την εταιρεία courier και κατ' εκτίμηση είναι:

  • 1-3 εργάσιμες ήμερες εντός ν. Αττικής 
  • 2-4 εργάσιμες ημέρες εκτός ν. Αττικής ανάλογα με την διεύθυνση παράδοσης
  • 5 εργάσιμες ημέρες για δυσπρόσιτες περιοχές της επαρχίας και τη νησιωτική χώρα

 

Το κόστος των μεταφορικών (ως 2kg) καθορίζεται ως εξής:

Περιοχές/Παραγγελία

Μικρότερη των €40.00

Μεγαλύτερη των €40.00
Εντός ν. Αττικής €3.50 Δωρεάν
Εκτός ν. Αττικής €3.50 Δωρεάν
Κάθε επιπλέον kg €1.50 Δωρεάν

 

Τα προϊόντα που παραγγέλνει ο πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση που θα έχει συμπληρώσει στο πεδίο "Διεύθυνση Αποστολής" όταν πραγματοποιεί την παραγγελία του, ενώ η εταιρεία courier ενδέχεται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του σχετικά με την παράδοση. Τα έξοδα αποστολής αναγράφονται ξεχωριστά κατά την διαδικασία της παραγγελίας.