ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων παρακαλούμε όπως διαβάσετε την αυστηρή πολιτική μας όσον αφορά τις αλλαγές-επιστροφές προτού προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά από το κατάστημά μας.

 

ΓΕΝΙΚΑ

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος στην περίπτωση που:

 • Το προϊόν δεν τον ικανοποιεί
 • Είναι διαπιστωμένα ελαττωματικό
 • Έχει αποσταλεί από την εταιρεία λάθος προϊόν από αυτό που είχε παραγγείλει

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να ασκηθεί το δικαίωμα επιστροφής-αλλαγής είναι:

 • Εφόσον το προϊόν έχει αποσταλεί λάθος από την εταιρεία, ο πελάτης να μην έχει χαλάσει με οποιονδήποτε τρόπο τη συσκευασία του
 • Να μην είναι προϊόν που αγοράστηκε με έκπτωση ή προσφορά και η εκπτωτική του τιμή αναφέρεται μέσα στην ιστοσελίδα μας ή περιλαμβάνεται στην κατηγορία ''Προσφορές''
 • Ο πελάτης να διατηρεί στην κατοχή του την απόδειξη αγοράς

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

1. Ο πελάτης που επιθυμεί την αλλαγή-επιστροφή του προϊόντος που έχει λάβει, θα πρέπει αρχικά εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αγοράς:

 • Να αποστείλει με email στο sales@lamdavape.com την αίτηση αλλαγής με θέμα ''Αίτηση αλλαγής της παραγγελίας Νο......''
 • Να αποστείλει με fax στο 2106125339 την αίτηση αλλαγής

Οποιαδήποτε εκ των δύο άνωθεν μεθόδων αίτησης αλλαγής-επιστροφής είναι αποδεκτή.

Οι αιτήσεις για αλλαγές-επιστροφές των προϊόντων πέραν των 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αγοράς, δεν γίνονται δεκτές εκτός και αν γίνει διαφορετική έγγραφη συνεννόηση μεταξύ της εταιρείας και του πελάτη.

  2. Στη συνέχεια ο πελάτης θα πρέπει να αποστείλει το προϊόν στη διεύθυνση:

  Labs Entropy IKE (Lamdavape)
  Λεωφόρος Κηφησίας 172, Μαρούσι 15124

   

  Τα έξοδα παράδοσης των προϊόντων που επιστρέφονται ή αλλάζονται, καλύπτονται εξολοκλήρου από τον πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αποδεκτή η παραλαβή επιστροφής-αλλαγής προϊόντος με αντικαταβολή προς την εταιρεία.

  3. Η εταιρεία αφού παραλάβει το προϊόν, εντός 3 εργάσιμων ημερών το υποβάλει σε έλεγχο ποιότητας. Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο πελάτης ενημερώνεται γραπτά από την εταιρία για το αποτέλεσμα αυτής. Στην περίπτωση που η εταιρεία αποφανθεί θετικά για την αλλαγή του προϊόντος η εταιρία επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής της αλλαγής προς τον πελάτη, ενώ σε περίπτωση που αποφανθεί αρνητικά το προς αλλαγή-επιστροφή προϊόν θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

  Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται, εκτός αν η εταιρεία αποφανθεί διαφορετικά για μεμονωμένη περίπτωση. Γενικά εκδίδεται πιστωτικό σημείωμα στον πελάτη για χρονικό διάστημα που ορίζεται κατ' επιλογή του.

   

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  Σχετικά με τις αποστολές προϊόντων προς την εταιρεία σας συμβουλεύουμε:

  • Να χρησιμοποιείτε μία αναγνωρισμένη ταχυδρομική υπηρεσία για την επιστροφή ή αλλαγή της αγοράς σας
  • Να συσκευάζετε το προϊόν προσεκτικά ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή
  • Να τοποθετείτε μέσα στην συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει, ένα έγγραφο στο οποίο να μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να λύσουμε την οικονομική μας εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί από την εταιρεία ικανό προς επιστροφή-αλλαγή

  Η εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η για απώλεια, καθυστέρηση, κλοπή ή κακή διαχείριση του δέματος που αποστέλλει ο πελάτης για αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος.