RCP Cobra Oil review by Cruiser79.

Οκτώβριος 03, 2015 1 χρόνος ανάγνωσης

Cobra Oil setup μεKayfun 3.1ES Clone, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 2.05Ω, Nakamitchi

Το υγρό μετά την ωρίμανση έχει πάρει ένα χρυσοκίτρινο χρώμα που πάει προς το σκούρο. Στο άνοιγμα του μπουκαλιού, κυριαρχεί το άρωμα του πορτοκαλιού, αν και είναι ήδη εμφανές ότι υπάρχουν και άλλα εσπεριδοειδή μέσα. Έβαλα υγρό στον ατμοποιητή και ξεκίνησα.

Πράγματι, στο στόμα έρχεται μια γεύση από φλούδα πορτοκαλιού και αρώματα λεμονιού και αυτά είναι τα κυρίαρχα κομμάτια. Αφήνει μια ελαιώδη αίσθηση, όπως τα περισσότερα υγρά εσπεριδοειδών, και έχει όλες τις γλυκόπικρες νότες που θα περίμενε κανείς από κάτι τέτοιο. Με επιφύλαξη, νομίζω ότι αναγνώρισα επίσης λίγο μανταρίνι και lime. Υπάρχει επίσης μια ελαφρά δροσιά στο τέλος της εισπνοής, χωρίς όμως να μένει πολλή ώρα στο στόμα, και χωρίς να παραπέμπει σε μενθόλη.

Στη ρινική εισπνοή το πορτοκάλι κυριαρχεί ενώ στην εκπνοή από τη μύτη δεν μπορεί να διακριθεί κάτι επιπλέον καθώς τα αρώματα έχουν ήδη εξασθενήσει. Σαν επίγευση, μένει για αρκετή ώρα μία αίσθηση που θυμίζει γκρέιπφρουτ. Για χτύπημα και ντουμάνι δεν έχει νόημα να μιλήσω καθώς πρόκειται για ιδιοκατασκευή.

Αν το συγκρίνω με το Dr Stanley Clarke’s Original Recipe Snake Oil, το οποίο θεωρώ ότι προσπαθεί να αποδώσει, νομίζω ότι το πλησιάζει στο 60-65%. Νομίζω ότι με λίγη ελάφρυνση του πορτοκαλιού, λίγη αύξηση στο lime και με την προσθήκη και άλλων εσπεριδοειδών σε πολύ μικρό ποσοστό όπως κουμ κουάτ, γκρέιπφρουτ και κίτρο, το υγρό θα ανέβει πολλά επίπεδα. Το πως θα πετύχει τον τρόπο που το «φιδόλαδο» δίνει εκείνη τη δροσιά, δεν δύναμαι να το γνωρίζω. 87/100

πηγή: Cruiser79 e-liquid reviews


Σχολίασε το

Τα σχόλια εμφανίζονται αφού εγκριθούν από τον διαχειριστή.