5150 παρουσίαση από τον Cruiser79

από Lamda Chef Οκτώβριος 24, 2016

Το 5150 έγινε η πλέον εμπορική πρεμιέρα της Λάμδα αφού σε μόλις τρεις ημέρες εξαντλήθηκε η πρώτη παρτίδα. Ο Cruiser και πάλι εδώ περιγράφοντας το 5150 , ανακαλύπτοντας μία ανεπαίσθητη νότα από virginia στο 0.25%.
Περισσότερα

Παρουσίαση του Yoda από τον Cruiser79

από Lamda Chef Ιούλιος 11, 2016

Μία ακόμη παρουσίαση από τον Τρύφωνα aka Cruiser79 για το νέο καπνικό της σειράς Yoda , μία εντελώς διαφορετική πρόταση μας η οποία και κλείνει προσωρινά την σειρά που αγαπήθηκε από χιλιάδες ατμιστές στην Ελλάδα.
Περισσότερα

Crema e Gusto Review by Cruiser79

από Lamda Chef Απρίλιος 13, 2016

Άλλο ένα review από τον άνθρωπο που έχει γευτεί και αρκετές φορές διορθώσει (είτε το γνωρίζει είτε όχι) τα υγρά της Λάμδα. Η "αγάπη" του Cruiser φυσικά για τις βουτυράτες και κρεμώδεις γεύσεις είναι γνωστή στο πανελλήνιο. Το review έγινε λοιπόν κατ'εξοχήν από το Θάνο , ατμιστή που έχει "γράψει" αρκετά χιλιόμετρα στο άτμισμα.
Περισσότερα

Crema e Gusto video review by Kostas44

από Lamda Chef Μάρτιος 26, 2016

Ο Kostas44 aka VapelikeGeek Gr σε μία ακόμη παρουσίαση για το υγρό της Lamda Crema e Gusto. Πάντα με τη δική του προσωπική νότα που τον έχει κάνει αγαπητό σε χιλιάδες ατμιστές ανά την Ελλάδα.
Περισσότερα

To μαρτύριο της καρύδας (η ιστορία μίας advanced diy ανακάλυψης)

από Lamda Chef Μάρτιος 05, 2016

Μία ιστορία για τους ποιο προχωρημένους φίλους του diy και ένας Γάλλος chef που βοήθησε ώστε να λυθεί το μυστήριο της καταραμένης καρύδας...
Περισσότερα

Gandalf by Lamda - Video Review από Kostas44

από Lamda Chef Φεβρουάριος 05, 2016

Ο συνήθης ύποπτος Kostas44(Vape Like Geek) στο review του Gandalf! Απολαύστε τον:)
Περισσότερα

Tetraploid - Ένα καλοκαιρινό υγρό αναπλήρωσης;

από Lamda Chef Ιανουάριος 13, 2016

Το Tetraploid της Lamda είναι η γεύση που θα σας συντροφεύει και θα σας δροσίζει σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο είναι σίγουρο πως θα σας ξυπνά όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις! Ένας ιδιαίτερος χυμός όπου το καρπούζι και η φράουλα δένουν αρμονικά μεταξύ τους και πλαισιώνονται διακριτικά από χυμούς πορτοκαλιού και lime.
Περισσότερα